© VTC De Ridderhof 2023
Zaalverhuur De Ridderhof is een uitstekende plek om een feestje te vieren, een verjaardag te geven of andere activiteit te houden waar u thuis geen plaats voor heeft. De Ridderhof beschikt over alle faciliteiten zoals: een garderobe, bar, tap/koelinstallatie, muziek installatie, licht installaties, beamers etc.
Wat er zoal georganiseerd is: -Verjaardagen -Thema feesten -Gemeenteraadsverkiezingen -Speelkaart toernooien -Vergaderingen -Muziek uitvoeringen -Disco avonden (tot +/- 180 gasten) -Workshops -Recepties -Bruiloften -Bedrijfsfeesten -Etcetera
Zoals u ziet, alles is mogelijk. Door de verschillende zalen die wij aan kunnen bieden, zijn er tal van mogelijkheden. Meer informatie kunt u vinden als u op de navigatiebalk klikt op de betreffende zaal. Wilt u de zalen een keer willen bezoeken kom dan gerust eens langs of neem contact op via telefoonnummer 071-34 121 88. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee bij het plannen van uw activiteit.
Zaal reserveren? Bel 071-3412188
Zaalverhuur

In de ridderhof zijn diverse zalen te huur voor feesten, partijen, sporten of een evenement.

Navigeer via onderstaande balk voor meer informatie over de betreffende zaal.